Geile amateur jennabrooksx (29)

Acties

Informatie

jennabrooksx (29)

Bericht van jennabrooksx

Hallo, ik ben een mooie meid met een penis die graag allerlei seksuele fantasieën ervaart en ik hou ervan om iedereen te plezieren die me komt bezoeken.

Informatie over jennabrooksx

Naam: jennabrooksx
Leeftijd: 29
Woonplaats: Atlantico
Ik spreek: EN
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: zuid-amerikaans

Mijn interesses

Ik eet graag Ik eet graag veel soorten paella en drink graag Wat drink je graag?. Mijn hobbie(s): dick. Mijn favoriete muziek is Ik hou van alternatieve rock, ballads en heavy rock, metal. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Ik hou van ruimdenkende onderdanige jongens die hun seksualiteit steeds meer willen ervaren. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Ik hou echt van de missionaire houdingen van de ka en mijn favoriete plekje(s) zijn Ik zou graag de hele wereld over willen reizen. Bij mannen val ik op hun mijn benen en kont. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een zuid-amerikaans uiterlijk. Mijn Karakter: Ik ben een dominant Aziatisch meisje dat op zoek is naar onderdanige mannen om al haar onderste lede. Mijn Sterrenbeeld is steenbok. Mooi aan mezelf: dat ik een intelligent persoon ben met voldoende persoonlijkheid om een ??goed gesprek te hebben en . Mijn levensdoel is: Het doel van mijn leven is om mijn eigen bedrijf als chef-kok te hebben, met iemand te trouwen die m. Mijn levensmotto is: niet uit angst om fouten te maken ga je stoppen met spelen. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is Ik hou niet van mensen die proberen te liegen om iets in hun welzijn te zoeken. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou